Oba promasi Robot... Sad ce Coach Spo nesto mnogo pametno na TO da kaze...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Igracima Orlanda neko dojavio da Monta nece biti trejdovan na Floridu sto bi trebalo da znaci da Dwight ide do trade deadline-a. I odmah utakmica sezone. Oslobodice se kancera koji im ipak ostavlja debelu bebu za saigraca, ali bar ih vise niko nece napusavati da se ne trude i da bi mozda mogli da imaju boljeg plejmejkera
Kad smo vec kod plejmejkera, Jameer ovako nije igrao jos od one sezone kad su igrali veliko finale 2009.
Edit : eto, Mac me preduhitrio u razmisljanju.
Comment
-
Ne moze bot da ubaci slobodno. Ajde odradite napad kako treba...
Gotovo...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Najgori porazi od svih su od Magic-a, barem meni. Steta, sutra sa Bulls-ima derbi..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Tata polako preuzima, muka mu vise da gleda ovaj kurslus."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNajgori porazi od svih su od Magic-a, barem meni. Steta, sutra sa Bulls-ima derbi..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostRece Mac u drugoj temi da Derrick imao saobracajku pa mozda nece igrati sutra... Baksuzima nikad kraja... Ako ne bude igrao, necu ni da gledam, besmisleno je...sigpic
Comment
Comment