vidi ga opet loncar tamo, koliko ga uopste spanci placaju za to komentarisanje? a i interesantno mi da imena izgova ko da je spanac, pa tako ne govori dzejms nego djejms
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zanima me bas kako ce veceras Calderon igrati protiv Lin-a.
Iskreno mislim da bi Bayless mogao da razvali Lin-a, mnogo dobar igrac.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostIma li jos neko da ce gledati Toronto osim Krleta? Gde mi je brat Popaj?
edit : tj naravno da se gledaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostZanima me bas kako ce veceras Calderon igrati protiv Lin-a.
Iskreno mislim da bi Bayless mogao da razvali Lin-a, mnogo dobar igrac.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Al' je Calde namunjen, oteo loptu Lin-u iz ruku kao bebi zvecku.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Furiozan Miami na samom pocetku tekme. Wade zapalio George-a, dosta dobra odbrana.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
'Ozeeeeeeeeeeeeeee Kalderoooooooooooooooooooooooon
Calde fantastican start, Lin se ne vidi, a Amare ocajan.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ocajno smo otvorli , MVP-a nema ni u prici nigde ... Sama cinjenica da Chandler jedini ubacuje sve govoriSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostOcajno smo otvorli , MVP-a nema ni u prici nigde ... Sama cinjenica da Chandler jedini ubacuje sve govori
Slabo Indiana igra, ocekivao sam malo jacu odbranu od njih i nesto bolju realizaciju, ali nista za sada.sigpic
Comment
Comment