Ма не сме Јанко да шутне, а кад би се охрабрио ... ех, па за две-три сезоне би био као Пеђа у најбољим данима.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@MVP , jbs postove , nego dosadno pa rekoh da napisem
@Ljuba , ne navijam ni za koga bas u NBA , od kada sam poceo pratiti NYK sam ubedljivo najvise gotivio , nzm sto , uvek ti zapadne neki tim za oko , ne mogu sebe nazivati velikim navijacem jer nisam ni prosle sezone pogledao vise od 10-20 meceva u regularnom delu ali u PO gledao sve 4 Turiaf mi je inace omiljeni NBA igrac pa gotivim Vasington jer igra sad u njemu a kako je povredjenSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View Post@MVP , jbs postove , nego dosadno pa rekoh da napisem
@Ljuba , ne navijam ni za koga bas u NBA , od kada sam poceo pratiti NYK sam ubedljivo najvise gotivio , nzm sto , uvek ti zapadne neki tim za oko , ne mogu sebe nazivati velikim navijacem jer nisam ni prosle sezone pogledao vise od 10-20 meceva u regularnom delu ali u PO gledao sve 4 Turiaf mi je inace omiljeni NBA igrac pa gotivim Vasington jer igra sad u njemu a kako je povredjensigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
^
Ustao sam u pola 5 , cisto sumnjam da bih uspio zaspati ;) ... BTW gangy , ja ti dizem pritisak , opusti se , popij nesto i uzivaj u basketuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
http://www.firstrowsports.eu/watch/1...es-lakers.html
Ovde ima nekih 7 streamova,pa vidite koji vam najvise odgovara
Comment
-
-
Strasno je koliko je dobar Bynum...Od pocetka krenuo da melje...Mogao bi da bude najbolji centar lige uskoro..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Meni ovaj bolji
http://www.rojadirecta.me/goto/locap....blogspot.com/
Kasni 2-3 min za spanskim, ali ga radi tntsigpic
Comment
Comment