Kako Orlando lose odigra zadnji napad , produzeci msm da ni oni sami nisu znali sta hoce ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stan trazio da Jameer i Dwight odigraju pick and roll, pretpostavljam da je inicijalna zamisao bila neki alley-oop za Dwight-a ili da dobije loptu blizu kosa, ali je DeAndre preuzeo i Jammer je morao da uzme sut preko ruke. Zamalo da udje, kad se pogleda i nije bila toliko losa zamisao, samo egzekucija nije bila na nivou.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
kapiram ja tebe i kapiram sto hoces da kazes , ali ti ne kapiras sta sam ja rekao , ne znam statistiku , pod timska ekipa terminom msm na tim koji ima dosta asistencija sveukupno i slicno , ne razumes ti sta sam ja rekao ali nebitno ;) ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostStan trazio da Jameer i Dwight odigraju pick and roll, pretpostavljam da je inicijalna zamisao bila neki alley-oop za Dwight-a ili da dobije loptu blizu kosa, ali je DeAndre preuzeo i Jammer je morao da uzme sut preko ruke. Zamalo da udje, kad se pogleda i nije bila toliko losa zamisao, samo egzekucija nije bila na nivou.
@miko ne vredi mikula, dizem ruke. tebi je nemoguce objasniti bilo sta, ignore je bogotac
Comment
-
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostIma Rajana, Redika i Ricardsona jbt spread the floor get the open shot. Ima ultimativno sredstvo za skupljanje odbrane i ne ume da ostavi nekog od ovih sutera, krelac je kao i uvek.
@miko ne vredi mikula, dizem ruke. tebi je nemoguce objasniti bilo sta, ignore je bogotacsigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostIma Rajana, Redika i Ricardsona jbt spread the floor get the open shot. Ima ultimativno sredstvo za skupljanje odbrane i ne ume da ostavi nekog od ovih sutera, krelac je kao i uvek.
@miko ne vredi mikula, dizem ruke. tebi je nemoguce objasniti bilo sta, ignore je bogotacSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe znam zasto je dodao Youngu...izgleda da cemo u produzetak u kom se da nas samelju.
Gledam tekmu na stramu koji konstantno secka i oci mi krvare. Pobedite zbog mene nabijem vas
http://www.nbaliveonline.com/nbalive...gton%20Wizards
Comment
Comment