Pripazi se kemp... Cuo sam da LBJmvp jede za trojicu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Mandanda View PostSam kao duh u corneru Rip, ne mogu da verujem da mu nije dao loptu Rose, mislim da ga je cak i video. James objasnio u zadnja 3-4 minuta kako ne treba.
Comment
-
Originally posted by Mandanda View PostSam kao duh u corneru Rip, ne mogu da verujem da mu nije dao loptu Rose, mislim da ga je cak i video. James objasnio u zadnja 3-4 minuta kako ne treba.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Mandanda View PostJames objasnio u zadnja 3-4 minuta kako ne treba.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostU zadnja 3 napada nije bilo dobro mada je onaj drive bio faul po istina smesnom kriterijumu veceras ali je bio. Opet ne mozes reci da je objasnio kako ne treba jer je ta 3 poslednja minuta u odbrani odigrao malo je reci savrseno, jedini covek u ligi trenutno koji je sposoban da Derika natera na dzamper, pas ili raning floter. Plus ukradena lopta Buzeru. Igrac utakmice i veceri verovatno.
Originally posted by Branislav View PostPretpostavljam da si gledao celu tekmu. Na koga bi ti igrao u Miami-u ta zadnja 3-4 minuta ako izuzmemo Lebron-a?sigpic
Comment
-
Originally posted by Mandanda View PostKakve sad to veze ima ? Ja nisam rekao da ne treba da idu na njega, ali ona 3-4 napada su bila sramna, umalo da ih to kosta utakmice
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment