Bane smiri se malo. Jbg i mene nervira al nista mi tu nemozemo ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Fanta View PostUmjesto da ko ljudi ovo privodimo lagano kraju, mi se moramo muciti do zadnje sekunde bukvalno.. e svasta..Last edited by Branislav; 25-01-12, 04:11.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Za NY bih navijao samo protiv Zvezde da igraju
Ocekivan rezultat za sad protiv Bobovih Macki. Izgleda da ce ovaj novi trener davati vise minuta Vesely-u. Nadam se samo da ce prestati da pravi glupe faulove i da ce igrati odbranu kao sto je odigrao protiv debelog Borisa i trcati kontre kao malo pre. Mack to Vesely-rookie connection
Comment
-
oooo Ljubo Grobaru ooo Ljubo Grobaru o.O Daj Boze, njemu samo treba malo vremena i poverenja da moze da obavi na terenu zadatke koje se od njega ocekuju i nema greske.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by MakiVW View Postoooo Ljubo Grobaru ooo Ljubo Grobaru o.O Daj Boze, njemu samo treba malo vremena i poverenja da moze da obavi na terenu zadatke koje se od njega ocekuju i nema greske.
Evo sad je dobio 6 minuta u prvoj cetvrtini,odigrao fantasticnu odbranu,pokupio nekoliko skokova i dao dva efektna kosa
EDIT: Koja jos ekipa ima 3 rukija u isto vreme na parketu?
P.S. Vesely zalepio Kembu
Comment
Comment