q-rich is in d house
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Taman kada sam rekao da lagano pustamo Kavaljerse da prave skokove u napadu, mi napravismo 3 u jednom napadu ali nazalost nista nismo iskoristili. Imali smo 2 otvorena suta za 3 i jedan sa poludistance. No ako nastavimo ovim tempom, pobjeda se smjesi
edit: al zato kako lagano iznudimo faul u napadu.. pihh
edit 2: zavrsili smo 3/4 sa 3+. Nesvidja mi se sto sve ide preko Brona koji se previse forsira, ali ajde, bitno je da smo uhvatili neki lagani ritam i s ovom igrom mozemo da izdrzimo do krajaLast edited by Fanta; 25-01-12, 03:21.
Comment
-
Kao da je ovo prelomni trenutak za NY. Neverovatno dobar meč, svi su se upisali u strelce!
Samo Melo u narednim mečevima da ne forsira previše šut (isto to i STAT) i poeni će sami doći. Plus će ekipa biti pojačana Baron-om...
Lepo se kretala lopta u napadu ceo meč...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Originally posted by Branislav View PostSolidno odigrana 3/4. James se razbudio ali još uvek to nije Miami u svom normalnom izdanju. Isuviše izgubljenih lopti i lako primljenih poena.
Vremenom bi to postajalo sve teze...sva sreca pa se uskoro vraca
Comment
-
Ja znači ne verujem šta ova budala od trenera radi. Opet je, iako je već provereno loše, uveo na parket petorku Cole-Milller-Jones-Haslem-Zmija. Pa ne ide konjino, ne ide. Ne mogu bre, ne mogu da izguraju 4 minuta volino.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Rubio troluje Love-a
@rickyrubio9 @kevinlove is it true????? Tell me tell me!!!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment