Originally posted by M_G_S
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by M_G_S View PostNeko se zestoko prevario kad je Miami favorizovao 7,5 poena... Poklonjeno samo tako.
Ove godine nista od Miamia. Prosle su odigrali na vjeru u sebe, a ove i ne vjeruju vise toliko. Vjerovali bi da je uletio jedan teski centar, ali ovako... Mada dobro. Bice prilike da uleti bar jos jedan dobar igrac, do kraja sezone. Za ovaj roster se ne kaze da nije dubok, nego da je plitak.
Comment
-
@ Fresh - Ima od svega po malo
@ Dzoni - ovo je mojih 5 minuta,ima da vas 'ebem u zdrav mozak dok mi ne dosadi
@ Mgs - Dosta strucnjaka misli da je Majami jedan od najpopunjenijih ekipa u ligi. Ali cinjenica je da su na poziciji centra ubedljivo najgori.
Cavsi izgubili jedno 5 lopti za redom
Comment
-
Bullsi se malo gube u napadu, pogotovo sad kad nemaju da daju Rose-u loptu kad ne znaju sta ce i puste ga da sam zavrsava.
Ljubo, ma samo nek meni ide kako treba sa ovom, i mozes da radis sta god hoces.
EDIT: Inace, koliko su dobri Bullsi u odbrani, toliko su zbunjeni u napadu, tako meni deluju.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostBullsi se malo gube u napadu, pogotovo sad kad nemaju da daju Rose-u loptu kad ne znaju sta ce i puste ga da sam zavrsava.
Ljubo, ma samo nek meni ide kako treba sa ovom, i mozes da radis sta god hoces.
Klay igra najbolju tekmu do sada...
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostBooz se napalio zesce, a ima lepu mehaniku suta, a i luk mu je ogroman...
A i par zadnjih napada su odradili odlicno, samo se kretala lopta i lepo izgledalo.
Ali onaj ulaz Nesh-a, umetnost.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostNekako ima lep sut za nekog ko izgleda kao zivotinja, 26 poena a jos malo pa kraj 2 cetvrtine, bas dobro igra.
A i par zadnjih napada su odradili odlicno, samo se kretala lopta i lepo izgledalo.
Ali onaj ulaz Nesh-a, umetnost.
A sta reci za Nash-a sem da je doktor magistar kosarke...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment