Konacno se Majami sjetio da igra malo odbranu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jel iko gleda Sunse i Chicago? Mac, gde si, mani se papucarenja
Mnogo dobra tekma, Rose i dalje odmara ali vratio se Rip Hamilton
Comment
-
Dosta poena iz reketa je SA dao, otrpilike 22 poena ako se ne varam, sve zahvaljujuci sjajnom Blair-u...
P.S. Ljubo, posto par papuca, jel prodajes na komad il na veliko ??sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Popaj View PostJel iko gleda Sunse i Chicago? Mac, gde si, mani se papucarenja
Mnogo dobra tekma, Rose i dalje odmara ali vratio se Rip Hamilton
Ja do sad papucario, a vidim Mac i dalje papucari, veca papuca od mene covek. Kad ga zensko odvuce od nba, pogotovo Chicaga, znaci Mac nam gotov da se zeni.
A i dobar je potez sto odmaraju Rose-a, vidis da rece Mac da ce verovatno da vuce povredu celu prokletu sezonu! A i taman mozda sad Lebron bude MVP.
Comment
-
Originally posted by c-bosh View PostOvo je sprdnja,Spursima sve zivo ulazi u kos...
Izgleda da će i Miller posle onih silnih skokova u 1/4 da opet greje klupu zbog povrede.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Neko se zestoko prevario kad je Miami favorizovao 7,5 poena... Poklonjeno samo tako.
Ove godine nista od Miamia. Prosle su odigrali na vjeru u sebe, a ove i ne vjeruju vise toliko. Vjerovali bi da je uletio jedan teski centar, ali ovako... Mada dobro. Bice prilike da uleti bar jos jedan dobar igrac, do kraja sezone. Za ovaj roster se ne kaze da nije dubok, nego da je plitak.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPapuce su 3 para za 500 dinara
Presao na neki patetican stream za Cavse
Nego sam cuo nesto kako ovi komentarisu, kako je Chicago naj do sad igrao odbranu, najmanje koseva u proseku su primili kuci u zadnjih 5 utakmica, ako sam lepo cuo.
A sta se to desava sa Majamiem? Posto vidim da pizdite.
Comment
Comment