zbog svakog glupog primljenog poena saunders kao da proguta knedlu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakva asistencija Derrick-a za Booz-a, nema, ove godine ide na 10apg. Malopre razbi double team driblingom sa pola gasa.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Ammare View Postauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu D- ROSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Igramo odlicno, nema sta, Boston je negde u rangu sa Pacers-ima i Knicks-ima.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Nash i Hill ne igraju veceras, muceni NJ mozda i moze do iznenadjenja."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by myxx View Postpa kakav u napadu... Pa rouz se jos uvek nije ni zaustavio... Nije ni sa ove bio na zemlji... Nego, gde je alen opet u kontri? Nije ni krenuo da je istrcava...
Muci ih definitivno kriterijum sudjenja, tako je bilo i protiv dalasa... Izgledalo je kao da meveriksima mnogo lake daju slobodna nego njima...,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
vizardsi bili spustili na 16 razlike i opet sixersi digose na 23"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostDobro vece dobri ljudi, vidim Bullsi vode fino, je l' to mi lepo igramo ili Boston lose?,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment