Auu kakav smrad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne kapiram zasto je Portland branio poslednji napad, samo 3 sekunde bi im ostalo.
Jokic posprdao Nurkica, najvecu prevaru u Nba ligi.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostBarton je retardiran jebem ga u glavu ovu debilnu. Kvari im koncepciju. ne igra odbranu divlja u napadu. Nije više to taj tim.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Čim su se oslobodili takvih kancera Bartona i Herisa igraju bolje.
Plamlija obožavam. Kako je lepo shvatio filozofiju igre, iznosi loptu, pravi ratnik. Bizli i Moris takodje SHVATILI šta znači timska igra. Mogu da pogode šuteve, uzmu ono što im daješ, igraju odbranu.
Bartona nikada nisam voleo. Previše je sebiča i u tripu je da je franšizni igrač. Meloun može biti mekan pa da usere sezonu, a može biti i pravi da ga skloni.
Čak je Milsap prihvatio ulogu, mada bih više voleo da i on ode a Huančo da igra+neko pojačanje na 4. A Bartona bih samo zamenio tipa Belinelijem. To bi bio perfektan fit. Čiča bi imao otvorenih šuteva da iskažnjava i to je to.
Nikola je mnogo dobio na masi ne mogu više da ga pomere.
Ono gde bih voleo da radi je - rad nogu uvek, tu ima mesta za napredak, i ŠUT sa distance. Igra pametno korisri snagu sada kada je ima, unese ljude u koš i sprda se na postu, ali videlo se prošle godine protiv Minesote da može da ubije protivnika sa distance.
Marej je odličan postao, ne forsira kada ne treba.
Čim jedna individua naruši hemiju kao Barton to ode u propast. Počeli bi svi da se ispucavaju i da paniče.
Dečko ima onaj očajan izraz face kao da mu je krivo što pobedjuju a on ne igra, dezorijentisan je i loše mu je.
Comment
-
Svaka cast Jokicu, 40p uz onakav sut iz igre, naklon...Sa druge strane Harden 1/17 trice na to da dodam da su Lejkersi ispod crte prvi put u sezoni i izgubili od Klivlenda..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSvaka cast Jokicu, 40p uz onakav sut iz igre, naklon...Sa druge strane Harden 1/17 trice na to da dodam da su Lejkersi ispod crte prvi put u sezoni i izgubili od Klivlenda..
Inače ne znam procente, nisam toliko pratilac NBA koliko Jokića, ali npr za njega mislim da ima daleko manje pokušaja na utakmici nego neki. Za šut. On da šutira koliko i Harden pa mislim da bi imao svaku 35 poena i 20 asistencija kada počnu da ga udvajaju.
Vidim timovi se pogubili ne znaju da li da ga udvoje ili ne. Najbolje je da mu igrač dodje sa slepe strane, tada često gubi loptu. Ako vidi udvajanje - nema pomoći. Ode lopta, asistencija ili eventualno kruži do slobodnog igrača.
Zato mislim da su morali da uzmu nekoga tipa matori Belineli. Ne za neku starter ulogu već čisto da pogura neki momentum, veže 2-3 trojke itd
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTo je ono što sam ti pričao imaš luksuz za to, mislim nemaš za baš toliko, ali već sutra prekosutra igra se nova utakmica.
Inače ne znam procente, nisam toliko pratilac NBA koliko Jokića, ali npr za njega mislim da ima daleko manje pokušaja na utakmici nego neki. Za šut. On da šutira koliko i Harden pa mislim da bi imao svaku 35 poena i 20 asistencija kada počnu da ga udvajaju.
Vidim timovi se pogubili ne znaju da li da ga udvoje ili ne. Najbolje je da mu igrač dodje sa slepe strane, tada često gubi loptu. Ako vidi udvajanje - nema pomoći. Ode lopta, asistencija ili eventualno kruži do slobodnog igrača.
Zato mislim da su morali da uzmu nekoga tipa matori Belineli. Ne za neku starter ulogu već čisto da pogura neki momentum, veže 2-3 trojke itd3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
36 poena za poluvreme..
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment