Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakvo poluvreme za Walla
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Isključen Jokić
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Najveci problem koji Jokic trenutno ima su sudije, to jest nikakav tretman koji dobija od istih. Razni, dosta losiji igraci imaju duplo bolji tretman od njega, svira im se sve i svasta.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Dončić ima mnogo bolji tretman. Jednostavno Jokić nema taj sklop mentalni da bi to izneo. Ja bih se odmah pozvao na neku ravnopravnost i pravio se žrtva jer sam Evropljanin, jer sam povučen i skroman. Najavio bih kako je tome kraj, kako očihledno ne treba tako - ahh, kako je lepo maštati
Ja bih uvek nešto srao izbacili bi me iz lige.
Odmah ga isključili dve tehničke u momentu.
Prvo nije Amerikanac, drugo nije jaka franšiza, treće on ne ume u javnosti da se izbori za sebe.
Da da izjavu i kaže e ljudi, nije ok.
Znajući njega sad će da sl tekmu ima jedan šut.
A stvarno ga ubijajuLast edited by Cassius Clay; 23-12-18, 00:58.
Comment
Comment