Bukvalno je nivo Bobana Marjanovića sa efikasnošću.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Klipersi su strasni,oni imaju bar 6,7 igraca koji lagano po 30 poena mogu da ubace,zna se kakvi su poenteri Heris,Galinari,Lu Vilijams,ali Herel i Aleksander su opasno dobri igraci,jos kad im dodas Bredlija,Beverlija,Gortata mogu i vrhunsku odbranu da igraju,a ako zatreba s klupe mogu da polude i Skot,Marjanovic.Jedino Teodosic i Tornvel nece ovde imati bitnu ulogu.Ako ostanu zdravi oni su mi glavni kandidati za finale Zapada sa Golden Stejtom.Da Alkesander ima tatu kao Bol on bi vec bio naduvan kao novi Geri Pejton,takav je tip igraca,odlicna odbrana i napad pametno igra.
Comment
-
Netsi opet briljiraju, prosuše 20 razlike u četvrtoj. Maltene svaku utakmicu igraju na jedan posed i svaku izgube. Nemaju ni sreće, ali za ovu večeras i onu protiv Memphisa samo sebe mogu da krive. PG izdivljao, Westbrook prešao Kidda na večnoj listi za TD.
In other news, Bobi pokazivao kako se izvode bacanja. 19 poena u 13 minuta, 11/12 bacanja
Comment
-
Gobert podivljao, isključiše ga posle 2 minuta
Prvo mu svirali faul prilikom početnog podbacivanja (), i onda ubrzo faul u napadu na flop Hardena. Raspalio je forhend po nečemu što je stajalo na zapisničkom stolu i poslaše ga u svlačionicu.
Sve je počelo naravno od sudije bolida koji mu svira faul na podbacivanju za nešto što se maltene uvek dešava.
Ali sve to je doprinelo da je na početku ovo prava PO utakmica, intenzitet samo takav
Comment
-
AAAAAAA majstore
Mavsi imaju novog Evropljanina koji ce potencijalno biti velika zvezda u buducnostiLast edited by Lord Aleksoni; 09-12-18, 02:16.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostDobrodošao u klub Krle
Jokara je baš dominirao dok sam gledao. Hteo ili ne, mora on da vuče poenterski kad su 3 startera out.. još Atlanta
Kingsi su prioritet večeras za mene, zatim Denver, i onda moji mučeni Niksi...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment