Prvo ovacije na predstavljanju, sad mu viču MVP dok šutira bacanja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sudije nisu bas ciste.Prvo ne sviraju cist faul na Kariju, a onda prave neku kompenzaciju koja veze sa zivotom nema.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Daj izbaci Lava, lik je propo na maxOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Grin je uzasan,sut ne ide..trebalo je biti 20 realno...Grin ceo PO igra bas lose..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Na kraju na poluvremenu samo +6 za Cavse, zahvaljujući KD-u. Splash brothersi odsečeni u napadu Dubsa, game plan je da se napadne Curry da se troši u odbrani što je za sada dalo rezultata.
Ipak očekujem odgovor Dubsa u drugom poluvremenu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
KD resio da ipak on bude MVP finala.
Dobra rola Hooda, moraju dobiti ovo Cavsi kako znaju i umeju.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Na kraju utakmice, kad je izjednačeno, pre trojke i polaganje? Šampionski karakter, njegov i I ggy-jev sa onim kucanjem preko TT. KD pokazao kako se dobija utakmica kad imaš 40+ poena. [emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Zasto Love cuva Mcgeea, a ne Tristan ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment