Nije li LeBrona ostavila, prevarila ili šta već neka cura iz Toronta kad je bio tinejdžer? Ja ne znam evo, ali nešto su mu skrivili
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakva razlika u kvalitetu trenera, Stivens trazi tajmaut posle 2 uspesna napada i ukradene lopte kada vidi da nemaju ideju da zavrse akciju a filadelfija ne moze 6ti napad za redom da iskreira nikakvu akciju, nema reakcije"Nema predaje, povlačenja - ko hoće da ga pamte!"
Comment
-
Ma meni je Stivens najbolji trener trenutno u NBA,dobra tekma duga,imala je Fila sansu ,da je dobila ovo mislim da bi otislo u G7...al sad da vidimo dal ima resenje za LBJ,licno mislim da nema,mislim da ce prva tekma odmah dosta pokazati,mada svakako veliki uspeh za Boston i posle svih povreda,dobar trener i muda da kazem,totalno suprotno od Toronta...zapad ce mi biti intersentniji dal moze Hjuston da veze kuci 4,a da ne padnu u sutu ,jer ako padnu GSW nije Juta i kaznice ih,u suprotnom imaju sanse...mada ja u tu kosarku (Dentoni) bas i ne verujem,al aj videcemo jaci su za CP3 ove sezone
Comment
-
Nisam pisao na forumu sto godina, niti imam vremena niti volje, ali ovakve stvari neću propustiti da komentarišem. Ovo je kao da daš prosječnom komentatoru veslanja da prenosi finale SP u fudbalu.
So long, Ilija...
ede5ba8fa8d98b41c122d7c305b715cb5c973548
Comment
Comment