Време је да Док попије отказ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Oubre ce da popije tehnicku i suspenziju za ovu glupost. Sta god da ti se desi na terenu onako ne smes da reagujes.Last edited by Bonomo; 05-05-17, 02:49.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Dobra serija izmedju Bostona i Wizardsa. Ima svega i svacega. Cak i tuče .sigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Prebrzo je reagovao. Podseca me na Cousinsa... Stvarno je napravio glupost ali opet to samo čini ovu seriju zanimljivijomsigpic
Comment
-
A jbt, sad vidim u kojoj sam temi bio.
Samo nek rokaju, kakva krvnička serija. Dobri, stari PO. Ne podnose se jbt.
U principu ništa strašno Olynyk nije uradio. Nego je nedavno pre toga natrčao na još jedan jak pik Oubre i puko mu film bez neke velike potrebe. Zelen je još, dešava se. Nego nije nebitan lik u rotaciji, ima itekako svoju ulogu on i biće zanimljivo videti hoće li i neku suspenziju da popije.
Originally posted by Bonomo View PostPa na Oubre-a sam i mislio.Last edited by p4p1; 05-05-17, 03:03.
Comment
-
Originally posted by p4p1U principu ništa strašno Olynyk nije uradio. Nego je nedavno pre toga natrčao na još jedan jak pik Oubre i puko mu film bez neke velike potrebe. Zelen je još, dešava se. Nego nije nebitan lik u rotaciji, ima itekako svoju ulogu on i biće zanimljivo videti hoće li i neku suspenziju da popije.sigpic
Comment
-
Korver sipa iz svih pozicija.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment