Mekolum Vise poena cetvr.i pp,ja prezadovoljan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakva rampa GreenaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sjajan odgovor Portlanda.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
DramaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Portland je ekipa, silovanje CJa i Lillarda, ne znam stvarno kako to moze nekome da bude lepo ali dobro. Celu utakmicu su 1 pozicioni napad odigrali, ostalo sve na silu. Denver igra milion puta lepsu kosarku.
Green
Sent from my HTC One_M8 dual sim using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 17-04-17, 00:12.
Comment
-
Тандем Портланда одиграо врхунски, али не може никако без одбране да се победи Голден Стејт. Чудо да су и овако неизвесно играли до пар минута пред крај меча.
Видећемо како ће с Јусуфом да изгледа ово ако се врати за другу, трећу утакмицу..
Comment
-
Comment