Suterska klinika Hjustona. Vilijams i Ariza posebno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lud je bradonjaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Sve se vrti oko Jokića i Nurkića u 1/4. Oba tima raspoložena šuterski, što je i očekivano, ipak se odbrana ne igra.
Mejers Lenard, jedan od gorih NBA igrača koji redovno dobijaju minutažu...
Serija Portlanda 10-0 za minut. Nurkić, CJ i Lilard ne mogu da se brane.
Igrači Denvera rotirali na početku meča kod P'n'R-a Nurkića i Lilarda, u drugoj nigdje pomoći. Kao da su zaboravili na game plan. Portland prelagane poene dobija tu. U Denveru svi rasporedili poene, niko ne odskače. U Portlandu samo trojica igraju. Ovaj Harkles bi mogao da doprinese, ali pravi nepotrebne faulove.
Kakve su faulove u napadu svirali Nurkiću... I to dva puta ista situacija. Prima pomoć Denver, mogao je Portland da zatvori utakmicu u 3/4.
Uništi ih Portland. Odbranom. Mada i očajnu petorku izveo trener Denvera, niko ne može da iskreira ništa.
Ne znam zašto Mareja drže ovoliko dugo na klupi. Odma malo života unosi.
Nikakva odbrana na CJ-u, ubija ih. Ne znam baš može li se Denver oporavit, rekao bih da je ovo završena utakmica za njih.
Dobi utakmicu Aminu, kao što smo svi očekivali.
No bad blood.
dok patuljci ruju
u rudniciLast edited by Reise; 29-03-17, 06:16.sigpic
Comment
-
Russ ludak će izvući još jednu utakmicu za OKC izgleda, odoše u produžetak. Zadnjih 8 poena za Oklahomu dao Westbrook, uključujući trojku za OT. Od zadnjih 23 poena, dao 19. Roberson preostala 4
Pre par meseci mi je Harden bio pik za MVPa, sad mi je ipak kornjača bliža istom.
Na kraju 57p/13s/11a.. 50+ tripl-dabl
Plus nije izgubio ni jednu loptu u drugom poluvremenu+OT. Doduše imao je 7 izgubljenih u prvom.
Šta pogodi Brogdon.. fantastičan je ovih zadnjih nekoliko minuta od kad gledam. Stealčina i kandidat iz senke za ROY
Hahah, Giannis i Terry ga nisu polili na kraju, okupaše ga ljudi.
Last edited by p4p1; 30-03-17, 04:13.
Comment
-
Hahahaha, Aminu je imao jedan od boljih šuteva ove sezone.
Ipak je najbolji, nema konkurencije.
Jes da je smiješna ova situacija bila, ali Aminuu bih oprostio još više ovakvih šuteva koliko se čoek zalaže.
Taman pomislih da Portland igra perfektnu utakmicu, kad ono u jednom napadu dozvoliše četiri ofanzivna skoka i naravno primljenu trojku.
Lilard-Nurkić P'n'R i dalje izgleda nezaustavljivo. Lilard ne može da baci alley-up pas, ne znam što je fora s tim, upropastio čista dva poena. Nikad ih nije ni bacao. To mu je jedina mana kod pasova, svaki drugi pas mu je savršen. Ova krila Portlanda mogu svaki tim da brane, šteta što ne mogu ove otvorene trojke da ubacuju malo češće. Ne računam tu Krabu. Harkles mi izgleda da ima potencijala da poboljša to.
HOW COULD YOU BE SO HARKLESS?
Ne može Portland da se sastavi u 4/4. Gomila promašenih otvorenih šuteva i izgubljene lopte. CJ se raspada u ovoj utakmici.
Ipak se izvuče Portland. Zagustilo je bilo, na -2 Hjuston imao otvorenu trojku, posle se oni raspadoše.
I dalje ne vjerujem da je Nurkić ovakva zvijer. Izvrnuo je zglob bio pri kraju utakmice, posle toga dao možda i najbitnije poene na utakmici. Lagano riješio Nenea na postu.Last edited by Reise; 31-03-17, 07:07.sigpic
Comment
-
Novi tripl-dabl za Jokaru, ali večeras je baš evidentno koliko su gori bez njega na terenu. Bukvalno su se raspadali dok je odmarao, 14:0 serija zbog koje će verovatno izgubiti na kraju
A i ubaciše sve živo, prvo Belli, sad Frank the Tank
Comment
-
Leonard ne može da igra u NBA. Ne može Portland da se sastavi sa njim na terenu. Ispizdio i Stots izgleda, igra bez centra četvrtinu i po.
Raširio ih Portland sa ovom manjom petorkom, uništavaju Minesotu.
Srećom ima Portland Aminua koji pokriva svaku poziciju na terenu. Odlično čuva KAT-a. Aminu ne promašuje ništa posljednjih nekoliko utakmica. Ne može ni da izgubi Portland kad on ne promašuje. Da ovako konstantno daje trojke primao bi 20 miliona po sezoni.
Je li moguće da ovaj Leonard još igra. 12 razlike vodio Portland. 11-0 serija Minesote, od toga Leonard kriv za devet poena.
Odma posle toga ulazi Aminu i sve se stabilizira. Aminu i Vonle zlostavljaju KAT-a.
KAT tek u 4/4 proradio. Vigins isto ubija. Uzima ovo Minesota, očekivano, pošto Portland nema centra.
Imao Portland šut za pobjedu, ali izađe iz koša Lilardu. Šteta-Last edited by Reise; 04-04-17, 03:25.sigpic
Comment
Comment