Ma pustite ih da sutiraju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by quard1aN View PostEvo sad su imali priliku i dali loptu tarneru
Ne daj se nikola, padali smo svi i za pola kosa
Comment
-
Originally posted by quard1aN View PostHoce mi neko reci sta se desava Grizlijima? Oprali ih Hornetsisigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
14/14. Bravo clutch majstore.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by quard1aN View PostPrestani matori da govoris koliko ko ima slobodnih u utakmici. Umri, ionako si stariji od komplet rostera gsw zajednosigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Ako pogodi bar jedno od ova dva utakmica je gotova. Ajde bre momci izvucite se i iz ovoga!!sigpic
Comment
-
Ne da doktor Draymond utakmicu, svaka cast. Iggy moze slobodna imati 15%, ali kad je ovako bitno nece promasiti.
Ako ima nesto sto mi je drago, to ce sto ce ovi retardirani komentatori biti sjebani.
Pozdrav
Comment
-
Steta za Boston, bas izginuse ljudi.. ail rece lepo Kenny da je skoro nemoguce dobiti Warriorse sada u tesnom mecu, pa evo cak i kad su bez dva startera. Kao blowout je laksi.
Draymond ako ne bude All-Star, ne vidim ni poentu odrzavanja istog.. trebao bi biti i u startnoj, ali tesko da ce se ovajditi od navijaca
Comment
-
Draymond je dobio glas od mene vala...
Hornetsi paf paf. Batum 20, Kemba 30+. Drago mi je Kaminski 15 poena da je uvaljao.
Bobinatore, cekamo
Ikone
SpoilerLast edited by quard1aN; 12-12-15, 04:49.1994 1995 2000 2001 2002 2003 20041997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015sigpic
Comment
Comment