Kako lako izgleda kada šutira majstor
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prilicno sam siguran da u ovom finalu, JR Smith nije zabio ukupno ni 10 poena, u svim drugim poluvremenima..
Dellavedova je taraba teska, ocigledno su one dvije partije bile samo kratkotrajni bljesak .
40 14 11, a izgubit ce 15 razlike, strasno .
Comment
-
Stephen. Curry. Bog.
Cak i ako GSW uzme titulu mislim da James zasluzuje MVP... Osim ako Iguodala ili Steph ne naprave neko cudo i u preostalim utakmicama i ubace 40+...
Inace utakmica je bila super, ali cini mi se da niko nije skonto da se pocinje igrati kosarka bez centara.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Comment
-
www.nba.com/live1
Игудала: 40 минута, 14 поена, 8 скокова, 7 асистенција, 3 украдене, 0 изгубљених - ДОКТОР!
Originally posted by Bastia33 View PostInace utakmica je bila super, ali cini mi se da niko nije skonto da se pocinje igrati kosarka bez centara.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
-
BRAVO MOMCI!! Titula za najbolji tim koji uz to igra i najlepsu kosarku. Sve je mnogo lakse i kad imas najboljeg sutera svih vremena, koji je uz to potpuno podredjen timu i donosi uvek prave odluke. Kerr isto izobjasnjavao.
Draymond
Steph
Iggy
Svaka cast LBJu sto je i dve otkinuo. Bas me zanima kome ide MVP.
Comment
-
Искрено сам се надао да ће Иги добити МВП-а. Реално, најбоље је одиграо комплетно финале што се тиче ГС играча. А нешто ми је глупо да га добије играч из губитничког тима.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment