Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Originally posted by Branislav View Post@kosta
Naravno da nisu iste. To niko i ne spori. Ali kada neko proziva Rose-a što je zakazao jednu tekmu zbog umora ili mi tupi o tome kako Lebron pravi korake koji mu se ne sviraju onda je to u najmanju ruku zajebavanje. Šta smo mi ovde budale pa to ne znamo i treba neko da nas uči. Ovde se komentarišu utakmice, a ne podjebavaju se superstar-ovi koji nose svoje timove i celu NBA ligu.
BTW., Lebron 32/7/9Last edited by amare@stoudemire; 08-01-12, 04:16.
Comment
-
Originally posted by Ammare View PostPa šta radi ovaj Dragić... nevjerovatan je.. u pozitivnom smislu, naravno
Bas mi je drago zbog njega sto resava utakmicu u korist svog tima, mada nije tu jos nista gotovo.Pamticu njegov nastup u trecoj utakmici polufinala Zapada protiv San Antinija pre dve godine.
Comment
-
Originally posted by amare@stoudemire View Posta to sto se tice Rouza nisu verovatno nista nisu trenirali, ima neki dan ti je odlican sve te hoce a ima nekad nece nista...a zavisi dal imas volju izgubis volju kad radis stalo jedno te isto....
I pljuvanje ili prozivanje zbog koraka ili lose igre je najvise odraz onoga ko pise te komentare, i njegovog nepoznavanja ili jos bolje nerazumevanja kosarka koja se igra u NBA, a koja sem znanja, umeca, cirkusa, sadrzi i umor, svercovanje poneku utakmicu, planirane poraze zbog relaksacije......
Takodje je odraz nepoznavanja one poznate izreke:
Razlika izmedju najboljeg i najlosijeg NBA tima nije toliko u samom kvalitetu igraca i njihove igre, nego mnogo vise u koninuitetu dobrih igara.
Comment
-
Priblizili se Nagetsi na -5 ali sad Aflalo pravi faul u napadu na 3 minuta do kraja,valjda mogu do pobede
Comment
Comment