Ajde resi LBJ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Boze sacuvaj.bila bi fora da ga sada ubace Cavsi..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Hahah crni ovaj Lebron 3/11 sa slobodnih bacanja,ovo mislim da ni na pocetku karijere nije imao.On je izgubio tekmu jbg,mogao je da resi,ocigledno je nesto bilo lose iako je imao 37 poena.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Mirota opet kida, sinoc protiv Clippersa jedini on davao poene u 4/4. Zna covjek da iskoristi visak minuta.
Jazzeri opet dobijaju nekog kontendera. Cini mi se da su uspjeli da ostvare bar po jednu pobjedu protiv svih top8 timova sa zapada.sigpic
Comment
Comment