Doktorska disertacija Popa; kakav car, pod njim je Mills jedan od boljih u NBA finalu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Uzivo komentarisanje utakmica
Timmy zna geografiju table.Ne volim ga, ali mi tačno znao Lebrona oni bi jedino dobili da ga umnože u pet primjeraka.Mada i San Antonio igra nenormalnu košarku.Last edited by stefan12; 16-06-14, 04:30."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Samo da bacim hejt na Filipinca i sljam iz Majamija.
Kako im Pop udario presing na inbound-u setio se da im ostao jedan TO."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Glavu gore Hitovci! Hejteri navijaju za 29 timova od kako je Lebron dosao u NBA, tako da se na njih ne treba obazirati, a najvise zbog girl-like navijanja za sve koji igraju protiv Lebrona. Veliki naklon igracima Spursa i Popovicu . Ovaj PO je bio i vise nego dobar, ja licno odavno nisam gledao bolji. Majami ce, ako ostane Lebron, a vjerujem da hoce, igrati svoju igru i dogodine vratiti titulu na Floridu. Ja nisam razocaran igrom Majamija u finalu, vec zadivljen igrom Spursa. Sad slijedi 4 meseca cekanja do pocetka sezone . Pozdrav svima, cestitke postenim i iskrenim navijacima San Antonija.
Comment
Comment