Kakva igracina je Kawhi jebem ti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Skoro savrseno poluvreme Pacersa. Ubacili su Wizardse skroz u svoj tempo, oduzeli im bilo kakvu tranziciju. Wizardsi imaju 0 poena iz kontri zato sto se Indiana jako dobro stara o lopti, a i ono malo izgubljenih lopti sto imaju, bile su mrtve lopte. Odbrana funkcionise fantasticno, mislim da ni jednom nisu imali breakdown. Skoro svaki jumpshot je contested i Washington moze da bude zadovoljan sto je zaostatak samo 12 razlike.
Comment
-
Uzivo komentarisanje utakmica
Meni nije jasno zašto se svaku drugu kontru i polukontru Wall zaleti kao vo i na kraju uvijek gube loptu.
Popizdi West na Djordja.Last edited by stefan12; 16-05-14, 03:57."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostMeni nije jasno zašto se svaku drugu kontru i polukontru Wall zaleti kao vo i na kraju uvijek gube loptu.
Popizdi West na Djordja.
Vraća se Wash, ajde!Last edited by Lord Aleksoni; 16-05-14, 04:10.
Comment
-
Mogu al zamalo, stisli su se sad Wizardsi ne može napad da prođe da ne napravu glupost."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
To je ipak to. Borili su se Čarobnjaci koliko su mogli ali više od dve pobede nsiu mogli da uzmu. na kraju krajeva dosta im je i polufinale, niko im nije predviđao ni da prođu prvu rundu.
Ostaje samo da Oklahoma završi Clipperse i da se dobiju finalisti. Ali možda bude tamo majstorica, ko zna.Last edited by Lord Aleksoni; 16-05-14, 04:37.
Comment
Comment