Originally posted by p4p1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Haha jbt, on moze postati igrac sa najvise gw-a medju aktivnim igracima u svojoj sophomore sezoni. Nerealno Mada mi je krajnje sumnjiv taj podatak, pitanje je i ko sta racuna..
Majko mila, kakve budale igraju u NYC-u. Smith isao na casove kod Bargnani-a.Last edited by p4p1; 04-01-14, 04:26.
Comment
-
Ja lepo vičem ubaci Evansa, ubaci Evansa, daj Evansu šansu da podeli koju batinu u reketu, da odradi prljav posao...,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Bravo Mirza!,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Sta se ovo desava sa Wizardsima u poslednje vreme? Svi igraci se bukvalno ponasaju kao Josh Smith...Samo sut sa 6 i po metara i to je to.
Nesto mi opasno smrdi ovde...Mozda je Wittman izgubio kontrolu nad timom.
EDIT: Tako se bre igra majku mu jebem
Bookeru sve ti je oprosteno!
Comment
Comment