kakvo su netsi smece od ekipe...nestvarno..vilijams s marsa pao..oladipo kida
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by swish41 View Postkakvo su netsi smece od ekipe...nestvarno..vilijams s marsa pao..oladipo kida,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Si možda promašio godinu?
p.s. danas su totalno smece...
Comment
-
Pistonsi ne prepustaju vodjstvo, evo sada ga i povecali na desetak razlike. Smesi se poraz Keltima
@swish, prerano sudis. Mozda im nije dan, sto kaze Emil, protiv Miamija su igrali odlicnoLast edited by Lord Aleksoni; 04-11-13, 02:12.
Comment
-
Originally posted by swish41 View Postne znam da li si navijac netsa ali tu igraju neki igraci koji su meni simpaticni poput pirsa, ali ovo sto sam vidio do sad tri tekme sezone i nesto predsezone mi djeluje da se ne zna ni ko pije ni ko placa...totalno neorganizovano...onaj komentator govori da je prva petorka igrala samo 7 minuta zajedno...postava sa blecom, andersonom i kiriljenkom...pa livingston, teri, blec...sveukupno djeluju samo ko imena na papiru koja su tu eto tako...
Originally posted by swish41 View Postp.s. danas su totalno smece...Last edited by MarkedOne8; 04-11-13, 02:11.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
U Motor Sitiju uslo u neizvesnu zavrsnicu. Kelti dosli na samo poen zaosttaka
Smuseno su delovali igraci Bostona, prodali su nekoliko lopti bzvLast edited by Lord Aleksoni; 04-11-13, 02:23.
Comment
-
Jel ce da igraju ovi bre . Nece valjda da dozvole da ih dobiju raspali Sunsi
I Niksi ga ufitiljili, gube u Medisonu 20 razlike od VukovaLast edited by Lord Aleksoni; 04-11-13, 03:04.
Comment
-
Korver sa parkinga veceras pogadja, 6/6 trojke.. celu utakmicu nas jure i napokon su nas stigli, i to 35 sec pre kraja.
Prezivesmo. Pau pogodio 2 clutch bacanja 6 sek pre kraja, zatim izblokirao pokusaj Korvera za izjednacenje. Hill 2 ogromna ofanzivna skoka u zavrsnici, dobio nam utakmicu..Last edited by p4p1; 04-11-13, 05:58.
Comment
-
Comment