Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostSad se probudih i bacam se na tekmu. I ZATVORITE OVOG LJUBU, SAMO BAKSUZIRA. PROSLI PUT PRVI CESTITAO TITULU SAS-A PA STE VIDELI STA SE DESILO. ZA SVACIJE DOBRO, DAJ DA SKUPIMO SVI PO 100 DINARA DA GA POSALJEMO U KAFANU, NIJE JOS KASNO!
Go Spurs!!
Comment
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostKad ne sutira, nego dodaje saigracima, onda je Lebrick, LeChoke, LeQueen, itd. Kad sutira, i kad igra na svom nivou, onda se ostavljaju ovakvi komentari? Dobro neko rece prije, vecina je pocela kosarku da gleda od kako je SK poceo da je emituje.
btw, počeo sam aktivno gledati od OBN-a, al' sad i ne gledam na SK jer mi se kablovska nešto mijenjala i nemam SK (), al' volim doći na ovaj forum, ima mnogo stručnih ljudi u čijim komentarima uživam
sve što prozborim su moja lična osjećanja/mišljenja, tako da nemoj se toliko primat na sve što se kaže o LBJ-u, zahvaljujemSan Antonio SPURS - Tony Parker & Company
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostStvarno mislis da je tih 1000-1500 dovoljno za mene?
EDIT: Uostalom, ima neko ko bi dao i vise od 100 din sigurno.Last edited by colke995; 21-06-13, 04:29.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostPa valjda si musko, pijes pivo. Dovoljno ti je to za pola gajbe piva, a ako volis jagodinsko onda imas i za vise
Ajde dosta spama
Mislim da nam je sada svima jasno zasto je Green ipak igrao u Olimpiji.
Comment
-
Mislim da nam je sada svima jasno zasto je Green ipak igrao u Olimpiji.sigpic
Comment
-
Originally posted by cornix View Posthhh, ma to ga ja od milja tako zovem, ništa strašno
btw, počeo sam aktivno gledati od OBN-a, al' sad i ne gledam na SK jer mi se kablovska nešto mijenjala i nemam SK (), al' volim doći na ovaj forum, ima mnogo stručnih ljudi u čijim komentarima uživam
sve što prozborim su moja lična osjećanja/mišljenja, tako da nemoj se toliko primat na sve što se kaže o LBJ-u, zahvaljujem
Osecam da ce biti zavrsnica neizvijesna. Braco, kakva je ova serija po vasem misljenju, ne racunajuci prve tekme, koje su bile ''amaterske''?
Comment
-
Originally posted by Imba View PostEjeebogati, pa ipak je postavio čovek rekord finala. Nije bio loš ni tokom sezone. Kako ga čuvaju sad, nije ni čudo što ne može ni da šutne za 3. Ali oni flouteri su neoprostivi!
Comment
Comment