Dominira Lebron...uzeo stvari u svoje ruke.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
12 , 2 , 2 , 2 , 6/6 iz igre ..
Morat ce Bosh nesto da pogodi , ocajno igra ..
Comment
-
Ma nema šta da izmišljamo vruću vodu. Sve zavisi od jednog čoveka. Ako treba poeni iz reketa, guraj njega kao 5icu pod isti. Ako treba ulaz, eto LeBrona, ako treba da se čuva neki igrač, bez obzira na kojoj poziciji igra, daj taj zadatak LeBronu. Bez njega sve pada u vodu.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Wade-Lebron-WadeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Tako mi je najlakse..da skratim
Op,op..Cole dve trojke za redom.Last edited by MareLFC; 09-05-13, 02:13.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
samo se prethodno registruj na sajtu i uživaju
http://www.balkansport.info/showthre...BalkanSport-16Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment