Strasna 1/4 Belinellija. Bullsi ne mogu nista da odbrane, Johnson i Lopez ih unistavaju. Ni Netsi nisu nista bolji u odbrani, probali su i da mijenjaju na zonu, ali brzo je to Nate trojkom rijesio, pa su se vratili na igraca. Nije losa utakmica za gledanje uopste.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nekoliko pocetnickih gresaka Bullsa 2/4, Gibson 2 glupa faula u napadu u borbi za poziciju, pa onda i Nate pas za duha... Posle i Nate pogodi trojku, ali Hump vrace to. Mnogo fali Hinrich da zaustavi malo Watsona i Williamsa, Nate ne moze da se nosi sa njima.sigpic
Comment
-
Prerano je jos donositi zakljucke.Sa ovakvom odbranom u drugoj cetvrtini(veci deo) imaju sanse protiv Netsa, pa malocas im prisli na -2 dok Dzonson nije pogodio trojku i posle se malo odlepili.I trebaju smanjiti broj izgubljenih lopti u odnosu na prvo poluvreme.
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostNe znam sta je sa Bullsima , ne mogu da zavrse ovu seriju nikako . Ovo ide u game 7
(Kengur FTW )
Dajte kvalitetan linak, uz moju podrsku bijemo crno-belu gamad.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Tesko je zaustaviti Lopeza, Johnsona i D-Willa u napadu, jos teze kad nema Denga i Hinricha koji bi mogli neutralizovati Joea i D-Willa. Ovako ih sva trojica trpaju i tesko ih je sve duplirati. Ako zaustave dvojicu od trojice Bullsi mogu u 2/2 da preokrenu ovo.sigpic
Comment
-
Jebote, ja tek sad vidim da ni Lu ne igra. Koliko sam ispao iz ritma, govori i da sam zaboravio da je Russ zavrsio sezonu. Elem, ukoliko stvarno na kraju izvucemo ovu seriju, trebalo bi zadrzati dobar deo igraca za narednu sezonu. Mislim, pogledajte samo imena u boxscore-u Nets-a, a pogledajte kod nas i sve je jasno, momci stvarno igraju fenomenalno. Iako mislim da ce nas oduvati, bila bi velika steta da ne dodje do serije protiv Heat-a.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment