Ja hteo da gledam Memphis,a ono mi se ukljuci u ovaj mec.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Jebote kako mi krivo što se ovaj meč poklopio sa derbijem. Moraću ovo obavezno da download-ujem da pogledam !
Kako volim Nejta, brat rodjeni. Sa kakvom željom on igra svaki meč. Koliko emocija unosi u svaki pokret, svaki potez, svaki koš, neverovatno.
Idemo sad da sabijemo OT i da odemo na 3:1Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
NOAAAAAAAHHHHHHHH!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
BOOOOOOOOOZZZEEEEEEEEEEEEERRRRRRRR!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
"Who needs Derrick Rose?" - ovo je bilo nisko.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
-
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINSOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNN!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment