Ispali su i Duhon i Morris iz rotacije kad se vratio Blake, valjda su od tada samo u jednom blowout-u usli pred kraj. Kako nam ruzno izgleda napad bez Kobe-a Cela utakmica susta suprotnost onoj protiv GSW-a.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ide ovo u dobrom smeru po nas , Blake igra kao pravi lider , sad kad nema Kobea i Nasha moze da pokaze sav svoj potencijal , GO Lakers
Steve Blake 15 pts , 3/4 for tree , deluje kao da Kobe igra u njemu , preuzima suteve koje je Kobe izvodio , 18 poena za sada za njega .Last edited by Lord Aleksoni; 15-04-13, 04:32.
Comment
-
Lepo i zanimljivo poluvreme , vazno je da smo egal sa SAS i da immao itekako sanase za trijumf ovde . Lepo smo dradeli snas poslednji napad i dali kos a onda nam Neal ubacu tricu ali nema veze , u nasyavku mora mnogo bolje .
Blake me iznenadio koliko moze dobro da igra , svakako je najzasluzniji za egaal sa Spursima .
Comment
-
Smorili su vise sa ovim konstatnim namernim failiranjem Dwighta , pocela je i publika da negoduje , ali na kraju je Dwight pogodio oba bacanja i na kraju 3/4 61:61 .
Jos je neizvesno , ajmo junaci zaigrajte sad na nivou .
Presli smo u vodjstvo , imamo +3 na 9 minuta do kraja , ajde izdrzite do krajaLast edited by Lord Aleksoni; 15-04-13, 05:29.
Comment
-
Jbt dokle Duncan vise , pa covek stena , ne moze da se zaustavi ;
Dwight kad je najbitnije 2/2 ali TimmyLast edited by Lord Aleksoni; 15-04-13, 05:44.
Comment
-
+4 na 40 s do kraja , ajde bre odbranite ovo
POBEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Tako je momci , ponosan sam na vas . Kobe mora biti ponosan na vas , jos samo jedan mec i Playof its begin (valjda sam ga lepo srocio ) .Last edited by Lord Aleksoni; 15-04-13, 05:51.
Comment
-
-
Kobe
Kobe Bryant@kobebryant
Whew!! Well done my dudes. Well done. UNO MAS #playoffs
Mike Trudell @LakersReporter 4m
With 7 wins in 8 games, LAL get to a season-high 7 games above .500 at 44-37.Last edited by Lord Aleksoni; 15-04-13, 06:06.
Comment
-
Ne predaju se Dzezeri , dobili i drugi put u kratkom periodu Minnesotu . Vodice se zestoka borba do poslednjeg meca , nista laka je racunica . Ako mi dobijemo Rakete sigurni smo za Pleyof a cak nam se otvorila sansa da ako dobijemo Houston a oni sad izgube od Sansa i SAS dobije GSW mozda se popnemo i na 7. mesto .
Ali to su samo racunice , samo mi da dobijemo Houston da ne zavisimo od meca Memphis - Utah .Last edited by Lord Aleksoni; 16-04-13, 04:51.
Comment
-
Nisu pokusali da unesiu malo neizvesnoti do samog kraja . Sada ostaje da se raspodeli od setog do osmog mesta na Zapadu .
DzezeriLast edited by Lord Aleksoni; 18-04-13, 04:29.
Comment
Comment