Ma niko ne moze da osvoji sam prsten . Eto npr, sta je uradio LBJ u Klivlendu , nista . A kada je dosao u Miami i naravno dobio bolje saigrace i osvojio prsten . Ne mogu bez njega a on ne moze bez njih , tako da ostavite se praznih prica da LeBron vuce sam tim .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostZna se ko je ispao pizda i dosao u Vejdovu ekipu. Dok igra kosarku imace jedan prsten manje od Vejda
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMajami Vejdova ekipa? Zavidno poznavanje materije kao i uvek od Vas. Onako veoma usko i obskurno znanje o bilo cemu potkrepljeno cinicnim komentarima koji krdu ekstremno netalentovanih pratioca izgledaju zanimljivo. Trademark Vladica
Comment
-
http://probasketballtalk.nbcsports.c...uld-lead-heat/
‘Go ahead, man. You’re the best player in the world. We’ll follow your lead.
Comment
-
Odlično otvaranje utakmice od strane Denga i Walla, obojica po 8 poena za svoj tim. Inače, prva četvrtina izgleda kao puko odradjivanje posla. Nadam se da će barem mladići iz glavnog grada ubrzati malo igru, kolko im to odbrana Čikaga dozvoli.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Vodice se ovde tek prava borba , nego malo da se zagreju .
ps . Gde nam je Ljuba , zapostavio je nesto CarobnjakeLast edited by Lord Aleksoni; 03-04-13, 02:43.
Comment
Comment