Igrala se deca!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
malo je reci da je majami unistio bobcatse... LBJ sta reci za tog coveka? sve ima... poene, skokove, asistencije, sut, nije sebican i pravi je timski igrac. kaze da je odnos u timu zasluzan za ovakvu seriju jer se odlicno slazu kako na terenu tako i van njega. nadam se da ce uspeti da predju lejkerse po uzastopnih pobedama jer to svakako mogu jedino bi problem mogli da budu sparsi i eventualno niksi ali videcemo
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostLice fransize uz Andrew Bynuma
Spoiler
Za povratak u Cavse ce da priredi emisiju - The Decision vol. 2 aka The Return of the King :S
Comment
-
Pa znas kako, ne bih ja donosio prevremene zakljucke. Ako se ja dobro secam on je obecao not 2, not 3, not 4... vec 8 titula. Sve ispod toga je neuspeh.
Neka se vrati u Cavse sto se mene tice. Kada igra za njih, onda je najbolji protiv Bostona. Samo steta da se upropasti onakav igrac poput Kyrie-a.sigpic
Comment
-
Beverly..
Kakva banana..sprda se brat..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment