Clark at the buzzer
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odlicno , odlicno .Samo tako nastavite da igrate i pobeda je tu , a Clarc uz zvuk sirene postize pogodak i na +12 smo.Sada pametno poslednja 12 minuta da odigramo.
Edit: Clarc odlicno igra na ovoj utakmici , popravlja se malo . Za razliku od preostalih utakmica de je bio los .Last edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 22:31.
Comment
-
Opustili smo se malo sto je normalno ali sad mora malo ozbiljnosti, da se odigraju jos ova 5 minuta na visokom nivou .
hahahaah Dwight je kraljLast edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 22:53.
Comment
-
Originally posted by jevta1992 View PostMoze neki dobar link za Heat??;)Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
O hvalim te boze da ostvarimo jednu pobedu sa visokom razlikom.Ovo nam je trebalo da dobijemo malo vece samopouzdanje za naredne susrete.Sa ovom pobedom smo na 8.mestu sa pobedom vise od Utah-e . Samo nastaviti sa ovakvim igrama i Pleyof ce biti veoma blizu.Cini mi se da je do kraja regularnog dela ostalo za nas jos dvadesetak meca .
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment