Kobe
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Post3 smo sad off skoka imali ali robot 3 licna
@mare bio je faul ali nisu hteli da svirajuLast edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 21:37.
Comment
-
@Ledeni , jeste nisu priznali
Nismo smeli da primimo ovaj kosLast edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 21:59.
Comment
-
Rekose malopre da u zadnjih 8 utakmica Kobe ima 36ppg uz 56% FG, ne bi bilo realno tako nesto nastaviti protiv Bullsa. Koji nam, cini mi se bas leze (ovako povredjeni), jer nemaju neku napadacku igru.. Dobro prvo poluvreme
Da, skokovi, 14 ih imamo vise ako racunas i timske. Ne bas ocekivano.Last edited by p4p1; 10-03-13, 21:45.
Comment
-
Da ovo veceras dobijemo pa da se uguraju konacno na to osmo mjesto.Dobro prvo poluvrijeme.Howard dominira pod kosem."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostRekose malopre da u zadnjih 8 utakmica Kobe ima 36ppg uz 56% FG, ne bi bilo realno tako nesto nastaviti protiv Bullsa. Koji nam, cini mi se bas leze (ovako povredjeni), jer nemaju neku napadacku igru.. Dobro prvo poluvreme
Comment
Comment