Prvi put ove sezone vidim da je Kobe dva napada za redom sam na trojci. To mogu samo Hornetsi, eventualno Bobcatsi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Za sada vode Hornetsi , u tome im je pomogla njihova klupa . U poenima igraca sa klupe 18:3 za Hornetse
Dwight usao u probleme sa l. greskama , vec 3 za 14 minutaLast edited by Lord Aleksoni; 07-03-13, 02:44.
Comment
-
Wade posprdao se sa kradjom lopte ;) kao u kraju da igraOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Pa sve im ulazi u PM , ne moze da promase
TugaLast edited by Lord Aleksoni; 07-03-13, 03:00.
Comment
-
Velika tuga za prvo poluvreme , pa Hornetsi su nas oducili od kosarke za ovih 24 minuta . Pre svega klupa nam je bila katastrofa , pa jos i Dwight usao u probleme sa faulovima, a Kobe nas jedini drzao kolko tolko na nekom pristojnom odstojanju ma koliko to cudno zvucalo . Ej pa mi smo poceli da primamo enormno mnogo koseva na poluvremenu , sinoc protiv OKC 71 kos , sad 67 . Ne znam sta oni misle sa ovom odbranom da rade , pa majku mu odigrajte meki mec cvrstu odbranu , na sta ovo lici . Mora pothitno da se neko pridruzi Kobeu sa kosevima ili ce ovo otici u majcinu .
Comment
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment