Zovite me Džamale, i kad nemam ceh da platim
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jamal preteruje. Treba CP3 da preuzme, jer on kao manijak pogadja pred kraj tekmi..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Jest ispao stoka Ibaka...ajmo CP3 resavaj ovo..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by 3 sekunde u reketu View PostZnači, ovaj Ibaka je najveći smrdljivko u NBA. Mrzim ga još od kad je na zakucavanjima nastupio sa nekim afričkim zastavama (šta god) a posle par meseci objvaio da će igrati za Španiju.
Govedo jedno.Last edited by Mladen; 04-03-13, 00:06.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Rasel Vestrbuk ima 29 poena, a taman sam hteo da kažem kako Kevina Durenta nema nigde u 4. četvrtini.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Izgubise Clippers-i i to Ibaka donese pobedu ovima..:-/sigpic
Comment
Comment