Ne znam kakvo je stanje po pitanju ostalih sportova koje prenose, ali SportKlub prilično nakaze skoro polovina komentatora koji komentarišu NBA i F1. U F1 je jedan ok-dobar, a jedan katastrofa. U NBA su dva dobra (koliko ja znam) i jedan očajan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostNe znam kakvo je stanje po pitanju ostalih sportova koje prenose, ali SportKlub prilično nakaze skoro polovina komentatora koji komentarišu NBA i F1. U F1 je jedan ok-dobar, a jedan katastrofa. U NBA su dva dobra (koliko ja znam) i jedan očajan.sigpic
Comment
-
Ubiće me ovi produžeci. Lakše bi mi bilo da ih sam igram.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Šta god da bude, zajebali su nas za OT jer je bila čista od Farida. Ista priča kao protiv Čikaga.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Bar fight!
Kad je Pirs dao trojku... 'nači napisao je definiciju izneverovanosti! Prvo što je trebao da čeka... ali... nemam reči. Kad sam video da je ušla ukočio sam se.N-E-V-E-R-I-C-A!Last edited by MarkedOne8; 11-02-13, 03:02.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment