Originally posted by apacrow
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostGledam New York.Melo za sada sutira 3/6,poluvreme.51-51 protiv Orlanda Verujem da ce melo da se raspuca u drugom poluvremenu
Aleksa jel dobijamo veceras?
ovih dana mi se bas spavalo i nisam mogao da ispratim poslednja dva tri meca , ali sada vala pratim do kraja
idemo po cetvrtu pobedu u nizu , napred Lakersi , napred KobeLast edited by Lord Aleksoni; 31-01-13, 02:42.
Comment
-
Originally posted by aleksaVP View PostNaravno , jedva cekam mec , sad nema spavanja
ovih dana mi se bas spavalo i nisam mogao da ispratim poslednja dva tri meca , ali sada vala pratim do kraja
idemo po cetvrtu pobedu u nizu , napred Lakersi , napred Kobe"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostTako je bre Ja kao da spavam od 2 do pola 5 ma jok.Sada kada smo u seriji,ne zelim da propustim ni jednu utakmicu,tako bolje ja da ostanem budan nego da se uspavam slucajno
pred nastup Kobea i kompanije
Comment
-
Originally posted by aleksaVP View PostIma dobrih meceva izmedju , LAC - Minesota , Miami - Brooklyn , imace sta da se isprati
pred nastup Kobea i kompanije"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
-
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostKako Niksi igraju bolje kada je R.Felton na terenu..."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostMelo lose sutira veceras trojke.Po nekada zna da i preterava sa onim sutevima iz natrcavanja,nekada izgubi ravnotezu(kao malo pre) i zamalo da polomi tablu
Au sta mi je jbt"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
Comment