Ja mislim da bi Kyrie vise asistiro da ima bolje saigrace.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostA kome da doda u Cavsima, pobogu. Kada bi bio u jacem timu drugacije bi bilo. On neverovatno dobro cita igru i ima pregled, razmislja kao plej, nesto kao LeBron.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Durant 18 poena za cetvrtinu ipoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
1/8 sa linije slobodnih. Al' sedmo bačeno je bilo glavno. K'o da igra klikera, pa ga neko "zvao" na 2x. icon_lol.gif Jedva dobacio do obruča. Majke mi, da nema Bryanta ovi Lakersi bi bili rame uz rame sa Washingtonom i Bobcatsima. Frajer je glavni na oba dijela terena i svi oni koji se nakon tekme vode box scoreom i broju njegovih pokušaja haman nisu odgledali 5 tekmi Lakersa ove sezone.
Comment
-
Originally posted by Sky View Post1/8 sa linije slobodnih. Al' sedmo bačeno je bilo glavno. K'o da igra klikera, pa ga neko "zvao" na 2x. [ATTACH=CONFIG]9889[/ATTACH] Jedva dobacio do obruča. Majke mi, da nema Bryanta ovi Lakersi bi bili rame uz rame sa Washingtonom i Bobcatsima. Frajer je glavni na oba dijela terena i svi oni koji se nakon tekme vode box scoreom i broju njegovih pokušaja haman nisu odgledali 5 tekmi Lakersa ove sezone."Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
Comment