Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Greota od Boga što igra za Crnu Goru, al viša politika, no nema veze.
Bilo kako bilo, samo dobrog može da donese pojava jako kvalitetnih košarkaša sa ovih prostora u najjačoj ligi na svetu. E kad bi se tu sad javio i neki naš (ne računamo Ljubo brata našeg ) to bi bilo ludilo.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostGreota od Boga što igra za Crnu Goru, al viša politika, no nema veze.
Bilo kako bilo, samo dobrog može da donese pojava jako kvalitetnih košarkaša sa ovih prostora u najjačoj ligi na svetu. E kad bi se tu sad javio i neki naš (ne računamo Ljubo brata našeg ) to bi bilo ludilo.
Jedino Milutinov, ali ima on jos dosta da guli do NBA.
Comment
-
Ima Ljubasine dosta centara, mada je meni Monroe dosta slabiji ove sezone, nego prosle.
Pre neko vece Pekmen za 22 minuta postigao 21 poen i imao 15 skokova, ja mislio imace 30-20 lagano, steta sto se povredi.
Robot realno nije top 5 ove sezone.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Zaboravili smo na Gorana Dragića, koji pruža zaista dobre partije u Finiksu.
Juče je Džej Ar divljao sa šutevima, sad Melo. Doduše i Džej Ar i večeras. Kakav tužan procenat šta od 26.5%Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
-
Comment