Sta li je KG rekao Melo-u kad se covek ovako pogubio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJel realno da je Pekmen u TOP5 centara lige?
Hornetsi su uzasni.
Covek krenuo u onu seriju sa preko 15 skokova po mecu. Mozda i najjaci centar ove sezone, 90% da jeste..Meni licno je bolji od Robota i od Chandler-a, za koje bi rekao da su najbolji centri lige. Drew nije igrao..Tako da ono, Pekmen dominira ove sezone.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJel realno da je Pekmen u TOP5 centara lige?
Hornetsi su uzasni.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Brate ja bih rekao da je trenutno najbolji u ligi, ali kapiram da bi me pljuvali ljudi A i nisam objektivan kad je on u pitanju, volim ga ko brata
Minnesota ce se zajebati ako trejduje Williamsa. Decko je zver u najavi. Covek je maestralan u poslednje vreme, evo sad probija koga hoce...
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostJebo ga ti Ljuba, nadji dva centra koji su jaci od njega u ovom momentu?
Covek krenuo u onu seriju sa preko 15 skokova po mecu. Mozda i najjaci centar ove sezone, 90% da jeste..Meni licno je bolji od Robota i od Chandler-a, za koje bi rekao da su najbolji centri lige. Drew nije igrao..Tako da ono, Pekmen dominira ove sezone.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
E zaboravio sam na Marc-a..Marc i Pekmen..
Mada eto, u zadnje vreme Pekmen igra bolje od njega.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostHaha ni ja
Stvarno sam ponosan na njega. Grobarcina je to do koske.
On,Vucevic,Dubljevic,Todorovic. Crna Gora ce da pisa po sirotinji.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment