Howard klasicna debilcina!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sarlot dobi DetroitOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne mozes imati petorku od 5 igraca odakle su 4 igraca navikla da budu glavne zvezde u svojim ekipama : Bryant u LAL , Howard u Orlandu , Gasol dok je bio u Memphisu , Nash u Phenoixu pa ako cemo iskreno i Artest je jedno vreme u Indiani igrao perfektno mozda i najbolje a sad svi treba da nauce da igraju timski , Gasol i Bryant su igrali koliko toliko , trebali su mozda jos 3 solidna igraca pa da se bore za titulu , ovako je Bryant maltene ponovo prva zvezda ekipe i sve se oko njega vrti a Howard i Nash su tu da budu dominantni pod kosem odnosno razigravac , cak bi ovaj tim Lejkersa i bio dobar da je klupa koliko toliko solidna. Ja mislim da bi trade Howarda za 3 solidna igraca koji ce da doprinesu timu na druge nacine biti puno bolji pogodak a ovako ce tesko D'Antoni sve to uklopiti da deluju kao tim , ako uspije osvojice prsten , ako ne uspiju bice ovo skandal za LALSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Memphis lagano dobio Sunse,dosta dobro igraju.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Gde cete na spavanje,nije jos gotovo,ima jos dosta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment