Pa i ja i ti bi skakali protiv ekipe u kojoj je Hazlem centar kolko je glup covek ovaj Spolstra, svaki put probija granice.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bruklin i Vasington kao da se takmice ko nece da pobedi,propustaju sanse i jedni i drugi.Kroford dade malocas trojku od 10 metra
Comment
-
Tako je bre, to je ta odbrana, spusti Pacers-e na 35 poena. Sullinger dobio poprilicnu minutazu, ali i treba. Bass ove sezone igra mnogo slabije nego prosle. Jedino Pierce i koliko toliko Rondo igraju u standardnom ritmu, svi ostali igraju po principu toplo hladno, ali dobro, doci ce valjda sve na svoje mesto. Poprilicno sam zadovoljan igrom prikazanom za ova 24 minuta. Ako se dobro otvori poluvreme, ne bi trebalo biti vecih problema da se utakmica privede kraju.sigpic
Comment
-
-
Koliko je samo tesko gledati Majami ove sezone kada smo u ovoj raspad formi (a nismo bili nekih 10 utakmica od pocetka). Znam da su matora ekipa i da se stede i da ce pred Playoff odbrana da se pojaca, ali bas mi skacu po ganglijama. Steta sto je Bosh kao kriminalan defanzivac i skakac prinudjen da igra centra. Covek je postao igrac samo sa jednim oruzjem
Comment
Comment