Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mladen View PostZnači mrzim sebe, mrzim Bruklin, mrzim što ih igram na tiketu ! Ljubo, jel Wash toliko dobar trenutno u tekmi ili su ovi dno dna ?
Inace Bradley je izabran za najboljeg rukija sa istoka u decembru. Nisam to ocekivao
Comment
-
Ljudi moji koliko Cousins-a boli k...c da igra odbranu.. čovek jedva čuva igrača za kojeg je zadužen, ne daj Bože da odradi preuzimanje ili da krene da spreči eventualno lagano polaganje...Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ovi iz Washingtona ko da su u Tunguziji,nikad normalan strim da nahvatas.Dobar Seraphin,air ball sa pola metra
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostOvi iz Washingtona ko da su u Tunguziji,nikad normalan strim da nahvatas.Dobar Seraphin,air ball sa pola metra
Odlicni smo za sad.
Comment
-
Odavno nisam video ovako dobar protok lopte kao u zadnjem napadu bruklina
Comment
-
Ne gledamo mi Vizardse nego Netse.Jel Jan stvarno toliko razocarenje kako ga ovaj komentator predstavi?Ljubo?
Comment
-
Šteta što Mirza "ima" minutažu kakvu ima. Nadam se da će dobiti malo više vremena u rotaciju kod Karlisima.
Originally posted by Ljuba90 View PostSta je ovo? Gledaju se Wizardsi? Siguran sam da to nema veze sa kladionicomOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostNe gledamo mi Vizardse nego Netse.Jel Jan stvarno toliko razocarenje kako ga ovaj komentator predstavi?Ljubo?
Jbt 5 trojki primimo za redom.
Comment
-
Comment