Melo razvaljuje, al jbg, Blejzersi jos uvijek blizu pobjede.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Reise View PostPrezivjese nekako.
@Miko Portlanda naravno.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Bice zajebano, ali bio bi ogroman uspeh i veliki podstrek taj plasman u PO za mnoge igrace. Samo da imaju jednog konkretno igraca na klupi, taj plasman se ne bi dovodio u pitajne, ovako je druga stvar. Ima li ekipa namere da dovede nekog do tradeline-a?sigpic
Comment
-
Slazem se da bi bio veliki uspeh i red da Portland udje u PO , ja sam ocekivao prosle godine njih u PO ali se desio onaj strasan raspad u drugom delu kada su renovirali tim u sred sezone. Videcemo , donio je ovde Lilard puno toga , trebao je Portland ovog igracaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Prica se da hoce Hiksona da trejduju. Ali kako coek igra, tesko da ce moci da se otarase od njega iako mu fali visine da igra centra.
Ne znam sto bi drugo mogli dat jer imaju najgoru klupu u ligi.
Zao mi je sto Leonard slabo napreduje samo. Odlicna sezona za prvu petorku.
Lilard je donio ono sto je Roj davao Portlandu proslih sezona.sigpic
Comment
-
Joj ne vidoh luđe rezultate jedne večeri NBA-a do skoro... Lejkersi izgube od Filadelfije kod kuće - 2 facepalm. Njujork izgubi od Portlanda kod kuće - drugi facepalm, e tu sam već izneverovao i na kraju Denver onako fino složi Kliperse.Ok, Denver je vrlo nezgodna ekipa i još kod kuće pa mi to dođe ok.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment