Originally posted by hondo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Steta za ovaj poraz. Morace Velika trojka da igra na jacem nivou ako misle do pobede. Lebron nije pogodio nijedan sut. Vejd se glupira nekim nemogucim potezima. Bosh pogodio par suteva i to je to...
edit: @hondo - Majami uzima titulu, samo opusteno ;)
Comment
-
Kako Collison fintom tela izbaci Bosh-a..da l' je moguce?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostSteta za ovaj poraz. Morace Velika trojka da igra na jacem nivou ako misle do pobede. Lebron nije pogodio nijedan sut. Vejd se glupira nekim nemogucim potezima. Bosh pogodio par suteva i to je to...
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Od onih poraza Wizardsa (kada su ispustali prednost od 20 razlike) nisam osecao ovoliku gorcinu posle tekme. Jednostavno sam ubedjen da bi Heat ovo dobio da su igrali u odbrani sa bar 70% svojih mogucnosti i da su imali vise zelje. Stvarno im hebem mater zbog ovoga Imam ispit sutra,a oni igraju ko pizde.
Durant i James jedini odigrali.
Cestitke navijacima Oklahome.
Comment
-
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostKoliko se meni cini, samo je Lebron sjeban zbog poraza. Ostali se smiju i ponasaju kao da su oni dobili.
Nema tugovanja. Biće sve ovo bolje. Naći će Miami svoj ritam i uzeće titulu.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostI zbog cega nije igrao Dexter?!
Opusteno momci, tek je pocetak. Nadajmo se da cemo napraviti brejk u sledecoj. Da je Majami od prosle godine igrao ovo veceras, dobili bi ih preko 20 razlike.
Bane, 30 evrica ode ko da ih nije ni bilo, jebiga
Vratićeš ti 30 evrića 10 puta više.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment