Originally posted by Emil_LBJ
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako da ne odigra ovako kad je od pocetka utakmice namrsten i toliko fokusiran kao da nema nikog u dvorani i samo sipa Ne pisem ovde mnogo jer nisam kompetentan u odnosu na vas, mozete da me pojedete sto se kosarke tice ali dete od 5 godina zna da je LBJ u ovom trenutku bez premca najbolji.
@ Makaro bice para sutra. Nadomestices taj gubitak. Ko ti je kriv kad ne odigras cuveni tip 1&gg-3
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostOvo je za mene najveca greska koju ljudi prave. U finalu cemo videti koja ekipa je bolja.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostMa nista od ovoga, cestitke Emilu i Branislavu na pobedi. Ne mogu vise da gledam ovo mucenje.
EDIT: I Wade-a da ne zaboravim.
Uffff, odahnuh.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostIgrace najmanje 4 utakmice jedan protiv drugog. Ako tu ne pokazu umijece jedan protiv drugog, nece nidje. Finale Plejofa izvlaci najbolje od najboljih igraca.
Comment
-
Iako bih sad najradije kicmu slomio sam sebi moram da primetim jednu stvar. Prosle prosle utakmice je Boston bio u finalu, posle ove Miami. WTF!?sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment