Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Captain Jack Sparrow View Post
    a sto se ronda tice, on svoje poene dobija iz prodora, kada mu ostatak ekipe rasiri teren i omoguci da igra jedan na jedan, gde koristi brzinu da stigne do kosa. on ne bi mogao ni u snu da pogadja suteve kao westbrok
    Cekaj, cekaj. Ako sam dobro shvatio ovo gore... Westbrick ima dobar sut?

Comment

• Ako Westbrick ima dobar sut ja sam Michael Jordan... Pridruzujem se misljenju da bi Rondo bio korisniji za OKC, jednostavnom Russell je igrac koji ima problem s glavom i to je to, takav se tesko moze dovesti u red.. Dok ne shvati da je Durant glavni igrac, nema od njega leba, preveliki mu je ego...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Komentar Stephen A. Smith-a na izbor ESPN-a juce u First Take-u nakon Kobe-ove partije protiv Phoenix-a...

Those people should be drug tested.
        Last edited by Ernesto; 12-01-12, 14:00.
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Pitao sam pre neki dan i gotovo da niko mi nije odgovorio. Sta mislite da l` su LaMarcus i Blake presisali Amare-a po kvalitetu?
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
            Pitao sam pre neki dan i gotovo da niko mi nije odgovorio. Sta mislite da l` su LaMarcus i Blake presisali Amare-a po kvalitetu?
            To je bas zahtevna rasprava, trenutno najjaca pozicija u ligi. Zek, Bosh, Pau, KG, BG, LMA, Amare, Lov, Dirk i jos nadolazecih, sta znam ja kad bih morao da biram jednog od ovih ja bih i dalje isao sa Gasolom.

Comment

• Ako bih morao da poredim, glasilo bi LMA<Griffin=Amare. Veoma su male razlike, i samo na osnovu toga sto su Blake i Stoudemire dosta bolji skakaci i fizicki dominantniji.

Tu su negde sva trojica, ali kada bih birao ko bi igrao za tim moje ulice, LMA bi mi bio poslednja opcija.

EDIT:Kad smo vec kod PF-ova, moze li iko da mi objasni sta se desava sa Odomom? Naterao me je da zaboravim na neverovatne partije koje je pruzao prosle godine. Covek je bio gotovo siguran za All star, a sada belezi nesto vise od 6 ppg.
              Last edited by ЕлБиЏеј; 12-01-12, 15:04.

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                Ako bih morao da poredim, glasilo bi LMA<Griffin=Amare. Veoma su male razlike, i samo na osnovu toga sto su Blake i Stoudemire dosta bolji skakaci i fizicki dominantniji.

Tu su negde sva trojica, ali kada bih birao ko bi igrao za tim moje ulice, LMA bi mi bio poslednja opcija.

Ja bih recimo najpre uzeo LMA-a, vise je moj tip PF-a od Blake-a, a vise ga volim od Amare-a. On i Stoudemire su dosta slicni igraci, imaju range, ali i vise nego dobru post up igru i duge ruke. Amare je mozda malo bolji iz driblinga, a LMA svakako ledjima ka kosu. Ovde je vise stvar forme i ko koga preferira, sve su to vrhunski igraci i nijanse odlucuju. Stoudemire je bas los od pocetka sezone, a videcemo kako ce se Blake razvijati uz CP3-a.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ovoj dvojici sledi lepa buducnost samo da ih zdravlje sluzi,a Amare je zasada ispred njih u najboljim godinama i komletno PF krilo,oni tek treba da dostignu taj nivo!

Comment

• Mene ako pitate LaMarcus je trenutno najbolji PF u ligi. Naravno ako imam 4-5 godina da izgradim ekipu birao bih Blake-a, logicno. Zastrasujuce je kad pomislis da ce Blake uci u svoj prime tek za 4-5 godina, tom momku je samo nebo granica.

@Mvp

Ja na Dirk-a ne gledam kao PF-a, on je doktor, polivalentan igrac koji svoju igru bazira uglavnom na sutu (90% su mu sutevi van reketa, vodi u ligi po tom parametru). Mislim na klasicne PF-e.
                    Pau-va originalna pozicija je C, on u Lakers-ima igrom slucaja je PF zbog Bynum-a. Sto se tice cetvorki i petica on je i dalje najkompletniji ofanzivni igrac u ligi s najboljim skill-om, al` mekan je u odbrani. Uvek bih pre izabrao crnju nego evropskog belca, bas zbog te zilavosti. Ne znam, recimo da sam ja Mitch zamenio bih Pau-a LaMarcusom bez razmisljanja. Uz svo duzno postovanje, al` Z-Bo mi ne spada u ovu kategoriju sa LMA, BG-om, Bosh-om, Amare-om, a KG je past his prime, ne igra on kosarku na nivou kao nekad.

EDIT: Nije Pau samo mekan u odbrani, nedostaje mu i agresivnosti u napadu, i to me nervira kod njega. Tako da on taj svoj skill uopste i ne iskoriscava...
                    Last edited by Ernesto; 12-01-12, 15:23.

Comment

• LMA mi je definitvno omiljeno "PF krilo" posle Bosha. U ovom trenutnku je najbolji,bar po meni. Blake ima svetlu buducnost,to niko ne spori. Ali LMA je onaj prefinjeni tip igraca,a takvi su za mene najbolji. Ima sve sto treba da poseduje jedan krilni centar u modernoj kosarci. Moze cak i za 3 da sutira. Ima meksu ruku od 50% plejmejkera. Sjajnu igru ledjima,fantastican "footwork",posle Big Al-a najbolji u ligi od visokih igraca. Samo da ga povrede zaobidju i bice to veliki igrac.

Comment

• Bas zbog razloga koje si izneo Pau po meni ne moze biti petica iako ga je neko tako '' krstio ''. Previse je mekan u odbrani da bi bio petica, ipak kad kazes da je neko centar onda to implicira da kad krenes u njegov reket mozes da u svakom trenutku ocekujes potres mozga. Elem ako pogledas sve ove koje sam naveo svi su smesni defanzivci sem KG-a koji je za mene licno u top 5 defanzivaca ikada. Zek je po onome sto konstantno pokazuje godinama meni uvek u top izboru, nikad najbolji ali nikada ni van 5. On ima losu noc jednom godisnje, na postu je zverina tu je jaci verovatno od svih ovih sem od Dirka, KG mi upada u ovu kategoriju zbog defanzive jer ako njegova produktivnost izostane u napadu on ce sigurno to nadoknaditi u defanzivi. Plus je njegovo prisustvo na terenu verovatno trenutno najvrednije u NBA. Kevin Lov koliko god bio osporavan od strane svih nas i to opravdano ima drugu monster sezonu i zbog toga mora uci u izbor. Opet kazem dok me neki od njih ne ubedi u suprotno Pau je Pau, soft hand, basketball IQ skyhigh, post up odlican, tehnika 20 cm nizeg igraca. no1 za mene.

Comment

• Da je to onaj Pau na nivou od pre 2-3 godine iz sampionskih dana Lakers-a pa i nekako da progutam, al` ovako bih uvek izabrao pre LaMarcus-a i Blake-a recimo...
                          Bottom line, nervira me sto je picka. Vec sam dole i napisao, `bes ti taj skill kad on nije agresivan u napadu pa da ga iskoristi.

Comment

Da je to onaj Pau na nivou od pre 2-3 godine iz sampionskih dana Lakers-a pa i nekako da progutam, al` ovako bih uvek izabrao pre LaMarcus-a i Blake-a recimo...
                            Bottom line, nervira me sto je picka. Vec sam dole i napisao, `bes ti taj skill kad on nije agresivan u napadu pa da ga iskoristi.

Nostalgija govori iz tebe.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                              Nostalgija govori iz tebe.
                              Nervira me, znam da moze, al` k`o da nece.

Al` samo da si ga video juce kako pogadja trojku iz coska. Doktor... na trenutak me podsetio na stara vremena.

Comment

Nervira me, znam da moze, al` k`o da nece.

Al` samo da si ga video juce kako pogadja trojku iz coska. Doktor... na trenutak me podsetio na stara vremena.
                                U po' dana u po' noci njega, pre Dirka, pre Lamarkusa, pre Blejka. Prosle sezone dok Kobi nije igrao bio je prvi kandidat za MVP kako je cepao.

Comment

Working...
                                X