Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sve ce proci

Conga se bas zajebava u drugom setu
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Dva fenomenalna pasinga jednorucnim BHom nas vode u TB
      Jo na servisu:

1-0 as
      1-1 home run retern na drugi servis
      1-2 odlican Soeda, nekako je ostao u poenu nakon odlicnog Joovog reterna, a potom je stigao solidan drp volej, te nasao odlican ugao
      2-2 odlicna ideja, ali neuspjesan DS
      2-3 divlje Jo, bespotrebno salje loptu u veliki aut
      2-4 dobar servis, a potom i IO FH
      2-5 dobar servis kroz sredinu
      3-5 maksimalno agresivan Jo, od riskantnog drugog servisa, preko par ubojitih FHa, viner za kraj
      4-5 dobar servis
      5-5 jako los Soedin FH, veliki aut, bespotrebno
      6-5 dobro izgradjena pozicija za IO FH, koji svejedno ide u aut
      6-6 izvlaci se Jo na FH, te ostavlja prazan teren, lagani BH po paraleli Soede
      7-6 pogadja Tsonga osnovnu liniju, Soeda se ne snalazi u narednom udarcu, 3. mec lopta
      8-6 popusta FH jos jednom, iznevjerio ga je u TBu...ipak necemo gledati jos jedan set

Comment

• Soeda je imao 5-2 u taj brejku ali nije izdrzao 2-0 za Congu koji se bas i nije proslavio. Samo nek dodje do meca sa Berdihom pa nek radi sta hoce, bilo bi lepo da se sezona u ovoj kategoriji zavrsi tim duelom

sigpic

Comment

• Tomi je dobio ljutu masinu koja se pravi 200 metara od moje zgrade

sigpic

Comment

• Tomi nek osvoji Beč, a Lleyton Stockholm i ja zadovoljan. Volim gledati matorce u akciji, naročito one koji su prije važili za velike talente i od kojih se očekivalo mnogo više nego što su ustvari postigli. Momci pored sirovog kvaliteta jednostavno imaju srce i bez obzira na mnoštvo povreda tokom karijere, vraćaju se i pokušavaju nadigravati sa 'nekim novim klincima' gube, pobjeđuju, trude se da ostanu konkurentni. Čovjek ih jednostavno mora poštovati, što zbog fantastičnog nivoa tenisa koji su u stanju prikazati, što zbog prethodno nabrojanih stvari koji govore o njihovim ljudskim vrlinama.

Tomijeva 500. pobjeda u karijeri čime ulazi među 38. igrača koji su skupili 500+ pobjeda u karijeri. Čestitke.
            “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Tipsa je danas rastavio Gulbisa, oducio od tenisa, kako god... Ali jako tesko moze pored ovako poludelog Hasa, njemu jednostavno ne moze da parira snagom udaraca i fizikalijama

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                Tomi nek osvoji Beč, a Lleyton Stockholm i ja zadovoljan. Volim gledati matorce u akciji, naročito one koji su prije važili za velike talente i od kojih se očekivalo mnogo više nego što su ustvari postigli. Momci pored sirovog kvaliteta jednostavno imaju srce i bez obzira na mnoštvo povreda tokom karijere, vraćaju se i pokušavaju nadigravati sa 'nekim novim klincima' gube, pobjeđuju, trude se da ostanu konkurentni. Čovjek ih jednostavno mora poštovati, što zbog fantastičnog nivoa tenisa koji su u stanju prikazati, što zbog prethodno nabrojanih stvari koji govore o njihovim ljudskim vrlinama.

Tomijeva 500. pobjeda u karijeri čime ulazi među 38. igrača koji su skupili 500+ pobjeda u karijeri. Čestitke.
                Prle, e pa ti si jednom postavio pitanje "...ko je zaslužio GS a nije ga osvojio...", pa sam ja dumao, dumao i zdumao "pljas" pa Haas, pa ko drugi nego on. Eto, sada sam se setio da sam to hteo da postujem mnogo ranije, al nekako sve se ispreči...
                Takve je čovek pehove imao, a mogao je sigurno mnooogo više od jednog Mastersa i 13 ATP. Sa ovakvom igrom je on mnoge osvojio.... Moja malenkost je jedna od mnogih.

Čestitamo "cinquecento" Haasu
                Last edited by Torima; 19-10-12, 10:23.

Comment

• Mladi Malek Jaziri usao je u svoje prvo ATP 1/2, na ovaj snazni turnir dosao je sa 3 ATP pobede u sezoni, a toliko je ostvario i ovde. Njegova titula bice savrsen nacin da se okonca ova drazesna sezona

sigpic

Comment

• Muller bez servisa rutinski do seta, jos jedan takav i odlicno
                    sigpic

Comment

• Pobeda za Mulera koji je iskoristio sve sanse koje je dobio.. sutra ce morati bolje da ubacuje prvi servis, sve ostalo je o.k

sigpic

Comment

• Rozer-Vaslan je sve slabije servirao kako je drugi set odmicao, i to strasnom Karlovicu nije promaklo

Jos se cekaju Janovic i Sepi

sigpic

Comment

• Tipsa laganica protiv Bedena, rutinirace ga..

Comment

• Majo, za koga navijas? Aljaz il Tipson

Comment

• Типса јодлује ка победи...

Last edited by Žika; 19-10-12, 15:31.
                              sigpic

Comment

• Odlican mec izmedju Berankisa i Bagdatisa,vidjen je samo jedan brejk u prvom setu.Nisam brojao ali Litvanac je preko 10 drugih servisa poslao u mrezu ili aut.E kada nauci da igra strpljivije moci ce da se nada nekom ozbiljnijem rezultatu.Ipak,danas je generalno odigrao dosta dobro.

Comment

Working...
                                X